Mijn favorieten

Wie ben ik?

Als makelaar en taxateur ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Ik werk met een overzichtelijk en aantrekkelijk dienstenpakket, waarbij je een duidelijke offerte ontvangt.
 
  • Scherpe en heldere tarieven
  • persoonlijke, actieve en resultaatgerichte aanpak
  • jij staat als klant altijd centraal
 
Zeer actief op de woningmarkt en van alle nieuws op de hoogte. Ik heb jarenlange ervaring met het verkopen, aankopen en taxeren van woningen en appartementen. Daarnaast heb ik een breed netwerk, houd ik van duidelijke taal en luister aandachtig. Je kunt ervan op aan dat ik mijn afspraken nakom, ik ben goed bereikbaar en investeer met plezier in persoonlijke aandacht. Want bij mij telt maar één ding, en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat.

Mijn enthousiasme, ervaring en betrokkenheid zijn de middelen die ik inzet om je deskundig te begeleiden. Daarnaast kun je rekenen op een betrouwbaar advies.
 
Sinds 1999 ben ik werkzaam in de makelaardij. Na 8 jaar in Houten en omgeving gewerkt te hebben, heb ik daarna mijn opgedane kennis en ervaring in Amersfoort en omgeving verder uitgebreid. Ik ben woonachtig in Wijk bij Duurstede dus ook in die regio ben ik actief en kan ik worden ingeschakeld voor een taxatie, het begeleiden van een nieuwbouwproject, verkoop van uw woning of bij aankoopbemiddeling.
Tevens heb ik actief deelgenomen aan de advisering en de verkoop van nieuwbouwwoningen in nieuwbouwwijken en stadsvernieuwingsprojecten in Houten, Utrecht, Amersfoort en Wijk bij Duurstede.
In 2003 ben ik als makelaar & taxateur o.g. beëdigd door de NVM te Nieuwegein. Na het in loondienst opzetten van een makelaarskantoor in Amersfoort heb ik in 2011 ervoor gekozen om mijn eigen kantoor op te starten. Door mijn jarenlange kennis en ervaring en het begeleiden van vele nieuwbouwprojecten, zit mijn kracht in een scherpe analyse van de huidige marktsituatie.