Mijn favorieten

Verkoop

Het besluit om je woning te verkopen is een hele stap. Wat de reden van verkopen ook is, je eigen woning heeft een bijzondere waarde. Het is dan fijn als je verkoopmakelaar de woning goed waardeert en de verkoop van je woning goed begeleidt. Ik kom graag langs om kennis met elkaar te maken, alle stappen van het verkooptraject te bespreken, mijn werkwijze uit te leggen en de woning te bekijken en te waarderen.
 
Na mijn bezoek aan je woning werk ik een op maat verkoopadvies uit waarbij de vraagprijs, verwachte opbrengst en de verkoopstrategie de kern is. Voor de verkoop van je woning is een goede presentatie van groot belang. De foto’s worden gemaakt door een fotograaf die professionele foto's maakt. Tevens wordt de woning ingemeten voor 2D en 3D plattegronden en om te voldoen aan de meetinstructie NEN 2580.
 
Bij de start van de verkoop wordt je woning aangemeld bij het NVM uitwisselingssysteem, geplaatst op de website van Funda en in overleg op social media.
 
Naast het plaatsen van de woning op Funda vind ik het persoonlijke contact met elkaar heel belangrijk. Daarnaast is de manier hoe je een geïnteresseerde tijdens een bezichtiging benaderd en rondleidt van essentieel belang. Ik neem de tijd en laat de mensen rustig rondkijken!
Verder adviseer ik en voer de onderhandelingen en zal daarbij de best mogelijke verkooptransactie realiseren. Uiteindelijk zullen we naar de notaris gaan voor de overdracht van de woning.
 
Ik hanteer geen standaard courtage-tarief. Elke opdracht is uniek en per opdracht maak ik een op maat gemaakte courtage.
 
Nieuwsgierig ? Bel mij voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor de verkoop van je woning.