Mijn favorieten

Nieuwbouw

Als projectontwikkelaar of makelaarskantoor, kunt u bij verkoop van een nieuwbouwproject, mij inschakelen om het nieuwbouwproject te begeleiden. Het is ook mogelijk om mij in een eerder stadium bij een nieuwbouwproject te betrekken zodat we een goede start kunnen maken bij het in verkoop gaan van een nieuwbouwproject. Ik zal bijvoorbeeld de plattegrond tekeningen goed onder de loep nemen en waar nodig aan- en of opmerkingen geven zodat de potentiële koper een mooie maar ook praktische woning kan aankopen. Ook kan ik adviezen geven hoe we het plan goed in de markt kunnen zetten.
Mocht u als makelaarskantoor een nieuwbouwproject in verkoop krijgen en is uw personele bezetting hier niet tegen bestand dan is het uiteraard mogelijk om mij op interim basis in te zetten.
Ondanks de verbeterende woningmarkt is het mogelijk dat een nieuwbouwproject tegenvallende verkoopresultaten laat zien. Ook dan is het mogelijk om mij in te schakelen. Ik zal het project kritisch onder de loep nemen en een gedegen advies geven. Met een frisse blik, resultaatgerichtheid en veel enthousiasme gaan we gezamenlijk de verkoop stimuleren en de verkoop van het project met succes afronden!